Oscarina díjazott: Demeter László

A társulat tagja: 1992-től jelenleg is | Oscarina díjat kapott: 1998 és 2011
Kedves Látogató!

Íme a Hevesi Sándor Színtársulati tagságom rövid története:
A színház nálam már az óvodában kezdődött! Ballagó ovisként az a megtiszteltetés ért, hogy karmestere lehettem az óvoda énekkarának, és nagy sikerrel vezényeltem egy akkor méltán világhírű slágert, a "Csibe tanya táján nagy a csipogás-t". Az iskolában pedig , hatalmas tömeg előtt elénekelhettem a "biciklis fiú történetét". A sikeren annyira felbuzdultam, hogy elhatároztam, ha a felnőttek megkérdezik tőlem, mi leszek ha nagy leszek, én azonnal fogom tudni rá a választ: karmester!
Így is történt. A mai napig fülembe cseng tanárom zsörtölődő megjegyzése, miszerint tessék kisfiam az életet komolyan venni, a pályaválasztás nagyon fontos egy ember életében. Majd hosszasan ecsetelni kezdte a komlói bányászok életét, valamint a Csepel Vas- és Fémművek lakatos műhelyének kiemelkedő eredményeit.
Karmester ugyan nem lettem, de a világot jelentő deszkáktól a mai napig nem búcsúztam el, így mindmáig örömmel veszek részt a Hevesi Sándor Színtársulat munkájában immár 1991-től.
Köszönöm hogy érdeklődött.
Üdvözlettel,

Demeter László

Ezekben a darabokban játszott

My way Költői verseny (bemutató) Jutalomjáték Fájós fogú oroszlán Az örök rejtély: a nő! Az élet mint olyan… Áthallások Abszurdum Bolond vasárnap A végzet Atyák és fiúk Az andaxin kora Információ Nyugalmas ház Poshadtváralja Varázsital Válogatott vidámságok Karbid krónika Varázsital Három az egyben Nyugalmas ház Szabályos lélektani dráma Pipogya királysága Zene az kell! Pesti konyha 60 éves a HEVESI SÁNDOR SZÍNTÁRSULAT! Keresd a nőt! (Cherchez la femme!) Válogatott vidámságok A házasságszédelgő – Pesti konyha “Csak a szépre emlékezem!” Slágerturmix LÁNG – Születésnapi gálaműsor 2021