Rásó Attila

A társulat tagja: 2014-től 2016 -ig
Felvidéken, Dunaszerdahelyen sírtam fel először, majd a helyi ovit, általános sulit (ahol ez idő tájt már megcsapott a porond szele, hiszen pár évig tagja voltam egy színjátszó körnek), gimit is szülővárosomban abszolváltam, végül pedig a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetemen diplomáztam alap és mesterképzésen hungarológia szakon. Itt mindkét szakdolgozatomat irodalmi témában írtam. Mivel az irodalom szubsztanciája létemnek, hiszen imádok olvasni és írni. Többnyire verseket írok, de néha-néha elengedem a próza erdejébe lírai pórázon tartott tollam, ujjam (mivel a kor gyermekeként többnyire laptopomba pötyögök). A könyvek iránti szeretetemet még az tetőzi, hogy maholnap 7 éve könyváruházban dolgozom. Az egyetemi évek alatt, mellett 4 évet Dunaszerdahelyen, utána pedig Budapesten - mivel szívem az egyetemi évek után ide húzott - tapostam tovább a könyvesbolti lét ösvényeit. S ahogy az már lenni szokott, egy ilyen irodalmi botorkálásom során sikerült rátalálnom a Hevesi Sándor Színtársulatra.
Morvai Pali barátom ajánlására - aki már évek óta tagja ennek a társulatnak - látogattam meg, majd próbáltam felvételt nyerni a társulatba. Lássanak csodát, sikeresen! Tagja lettem ennek a sokszínű, de együtt egy nagyon is kellemes csapatot alkotó, számomra oly gyakran endorfint termelő társaságnak.
Szeretek itt, szeretek színészkedni, és azon leszek a jövőben, hogy igényes alakításokkal örvendeztessem meg a társulat közönségét.

Ezekben a darabokban játszott

Pipogya királysága

	
  
      

Galéria