Oscarina díjazott: Renge Lídia

A társulat tagja: 2007-től 2019 -ig | Oscarina díjat kapott: 2010
Magamról
Születtem: 1989. december 11-én, Budapesten.
Tanulmányaimat az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban kezdtem az opera - tagozatos osztályban 7 évesen, így lettem a Magyar Állami Operaház Gyermekkórusának tagja úgy 17 éves koromig. Ez időszak alatt, főleg kisgyerekként, volt szerencsém néhány musical darabban is szerepelni, így olyan jelentős személyekkel, koreográfusokkal dolgozhattam együtt, mint Seregi László vagy Sárközi Gyula, (Seregi akkori segédkoreográfusa). Korán megismerkedhettem a színpadi fogásokkal, technikákkal, ahogy lestem a legnagyobbaktól: Szerednyei Béla, Haumann Péter, Psota Irén, Szinetár Dóra, Für Anikó...
Ám később értékelődött föl bennem, hogy szólistaként olyan színháztörténeti szempontból érdekes és újító emberekkel is közvetlen kapcsolatban álltam, mint Halász Péter, távolabbról pedig Kovalik Balázs. Az Opera zenei művészeiről nem is beszélve (Fekete Vera, Bándi János, Pitti Katalin...).
Persze mindezt csupán azért említem meg, mert úgy érzem, hálátlanság lenne tőlem, ha legalább ennyivel nem tisztelem meg a múltat.
2009-ben a Szent István Zeneművészeti Szakközépiskolában végeztem, Hangkultúra szakon.
Jelenleg (2013) a Théba Művészeti Iskolájának növendékeként Klasszikus Magánénekes szakon készülök idei záró/szakvizsgámra.
Négyéves korom óta táncolok főleg klasszikus balett, sztepp tánc, jazzbalett műfajon belül, amit az Ékszer Balettiskola növendékeként kezdtem, és azóta is ott dolgozom.
2004 óta az Ékszer Balett Egyesület szólótáncosa vagyok, mesebalettekben, melyeket a Budapest Bábszínházban adunk elő.
2007 óta vagyok tagja a Hevesi Színtársulatnak. Boldog vagyok, mert így a színi életem prózai oldalról is teljes lehet. Persze nem csak emiatt boldogít a társulat… Úgy vélem ritka az olyan csapat, melynek előadásai közben a művészek valóban támogatják egymást és tényleg szeretetből mosolyognak a másikra. Örülök, hogy egyszerre két ilyen társulatban is szerepelhetek.

Ezekben a darabokban játszott

A törzsvendég Áthallások Az élet mint olyan… Bugylibicska Poshadtváralja Varázsital Varázsital Vartyogó mocsarak Az örök rejtély: a nő! Oda a kereskedelemhez! Festék a falon Karbid krónika Nyugalmas ház Utolsó szó 60 éves a HEVESI SÁNDOR SZÍNTÁRSULAT!